Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, Podravska

219.772 €

ŠentiljŠentilj v Slovenskih Goricah101.64 m22023

Opis

V Šentilju, le 20 min vožnje oddaljeni od Maribora in v neposredni bližini Avstrije,  je v novozgrajenem  skoraj nič energijskem  stanovanjskem objektu v ponudbi samo še eno stanovanje in sicer stanovanje št. 6 v pritličju objekta B. Stanovanju pripada še shramba v kleti objekta in  parkirno mesto v garaži objekta, ki pa ni všteto v ceno stanovanja in se  dokupi za 11.497,50 EUR z vključenim ddv.

Tehnični podatki o objektu

  • Stanovanjski blok je razpotegnjene pravokotne oblike in etažnosti K+P+1+T. Temeljenje objekta je izvedeno na AB temeljni plošči, nosilni elementi so betonski in opečni. Fasada objekta je izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacijo, za doseganje skoraj nič energijske gradnje, iz kamene volne. Del fasade je predviden kot prezračevalna fasada. Streha stavbe je ravna in pohodna, delno z leseno oblogo.
  • Vgrajena so trislojna okna z zunanjimi žaluzijami, vhodna vrata v stanovanja so lesena, protivlomna in protipožarna, notranja vrata so iz lesenega furnirja. Talne obloge so parketi in keramika v sanitarijah, ter granitogres na balkonih in na stopnišču.
  • Etaže tako objekta A kot objekta B so med seboj povezane s stopniščem in dvigalom tako, da je omogočen neoviran dostop do vseh stanovanj tudi funkcionalno oviranim osebam na invalidskih vozičkih.
  • Shrambe, kolesarnica in tehnični prostor so v kleti objekta.
  • Ogrevanje je talno in je urejeno individualno preko toplotne črpalke. Vgrajen je centralni prezračevalni sistem.

Pokliče in dogovorili se bomo za ogled.

 

 

 

Dodatno

  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka Talno gretje

Primerljive nepremičine