Prodaja, Stanovanje, 4-sobno, Podravska

244.509 €

KidričevoKidričevo116.1 m22024

Opis

V centru Kidričevega prodamo štirisobno stanovanje v sodobnem, po najnovejših standardih zasnovanem večstanovanjskem objektu. Stanovanju pripada  shramba v mansardi objekta in parkirno mesto v kleti.

Tehnični podatki o objektu

Etažnost objekta je K+P+2N+M.  Konstrukcija objekta je zasnovana kot večetažni armiranobetonski opečni stenasti sistem. Temeljenje bo izvedeno na temeljni plošči, medetažne plošče so armiranobetonske. Streha stavbe je simetrična, kritina je opeka črne barve. Fasada objekta je klasična kontaktna izolacijska fasada, debelione 20 cm.  

V objektu je 22 stanovanj. Vsa stanovanja imajo imela lože, vsem pripada tudi shramba v mansardi. V kleti objekta je 21 parkirnih mest, stanovanju št. 1 pa pripada zunanje parkirno mesto locirano pred stanovanjem. Vse etaže so med seboj povezane s stopniščem in dvigalom, tako da je omogočen tudi neoviran dostop do vseh stanovanj in kleti osebam na invalidskih vozičkih.

V kleti je poleg garaž tudi kolesarnica in tehnični prostor.

Pri glavnem vhodu v objekt je vetrolov z domofoni in poštnimi nabiralniki. Iz vetrolova je dostop na vezni hodnik, stopnišče in dvigalo. Tlak je granitores. Tlak shramb v mansardi je keramika, tlak kleti je kvarz.

Objekt je priključen na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.

Ogrevanje stanovanj je talno preko monoblok toplotne črpalke sistema zrak-voda. Prezračevanje je naravno ali preko ventilatorskega sistema z vgrajenim timerjem.

Vgrajena so pvc okna z zunanjimi žaluzijami na električni pogon. Vhodna vrata so protivlomna, notranja vrata so iz kvalitetnega furnirja. Tlak v stanovanjih je parket, v kopalnici pa keramika.  V ložah je po tleh keramika odporna na zmrzal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatno

Primerljive nepremičine