Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Podravska

5.499 €/mesec

Opis

453 m², pisarna, zgrajena l. 1990, adaptirana l. 2022, 1/1 nad., oddamo. Cena: 5.499,00 EUR/mes

V samem Centru mesta Maribor, v peš coni, natančneje celotna Jurčičeva plaza Maribor (JPM), se oddajajo nadstandardno prenovljeni poslovni prostori, kjer je možno opravljati pisarniško dejavnost.

Objekt je bil popolnoma obnovljen v letu 2022. Zasnovan je moderno, v vseh prostorih je prezračevanje, klima in ogrevanje, izredno močan in hiter internet (optika), v vsaki pisarni tudi lasten IP priključek, vrata v pisarne na električno zapiranje. Design je zasnovan s kamnom, kombiniran s steklenimi površinami in s stekleno streho, ki omogoča dodatno svetlobo sami notranjosti. Celoten prostor je zasajen z rastlinjem, krasi ga fontana, ki daje še dodaten občutek prijetnosti.

Razporeditev:

1. nadstropje: poslovni prostori različnih kvadratur, sanitarije in čajna kuhinja (predmet najema celotno prvo nadstropje poslovne stavbe)

Nekatere prostore je mogoče med seboj tudi povezati z notranjimi vrati.

Dostop je možen z dveh strani, s strani Jurčičeve ulice ali pa preko manjšega parkirišča s strani Vetrinjske ulice.

Najem celotne etaže v 1.nadstropju, 453  po ceni 5.499,00 EUR + DDV + obratovalni stroški (predvideni obratovalni stroški cca 750,00€/mesečno - vsebujejo NUSZ, elektriko, internet, vodo in komunalo, NE zajemajo čiščenja). Možnost najema do 6 parkirnih mest na parkirišču za stavbo po ceni 60,00€ na mesec za parkirno mesto.

Pred najemom je potrebno poravnati 3 mesečne najemnine varščine.

V kolikor bi lahko bila ponudba za vas zanimiva nas lahko kontaktirate za podrobnejše informacije in možnost ogleda.

00386 40 868 543 Urška Lebreht

  • ogrevanje z elektriko
  • ogrevanje z elektriko

Dodatno

  • Ogrevanje
    Elektrika
  • Luksuz
    Klima

Primerljive nepremičine