Trisobno stanovanje, Kidričevo

Cena: 169.332,99 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00559AM
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Podravska
področje: Kidričevo
lokacija: Kidričevo
leto izgradnje: 2024
nadstropje: pritličje
velikost: 84,32 m²

Opis

V centru Kidričevega prodamo stanovanja v sodobnem, po najnovejših standardih zasnovanem večstanovanjskem objektu. Vsakemu stanovanju pripada  shramba v mansardi objekta in parkirno mesto v kleti objekta.

Stanovanja bodo vseljiva februarja 2024.

Oglaševano stanovanje št. 1  je v pritličju in meri 84,32 m2 skupaj z balkonom, shrambo in parkirnim mestom velikim 12,50 m2.

 Prosto je še:

- dvosobno stanovanje št. 5 v pritličju, velikosti 77,00 skupaj z balkonom, shrambo in parkirnim mestom velikim 13,25 m2 po ceni 161.884,80 EUR.

- štirisobno stanovanje št. 17 v drugem nadstropju, velikosti 116,32 skupaj z balkonom, shrambo in parkirnim mestom velikim 13,23 m2 po ceni 244.509,12 EUR.

Tehnični podatki o objektu

Etažnost objekta bo K+P+2N+M.  Konstrukcija objekta je zasnovana kot večetažni armiranobetonski opečni stenasti sistem. Temeljenje bo izvedeno na temeljni plošči, medetažne plošče so armiranobetonske. Streha stavbe bo simetrična, kritina bo opeka črne barve. Fasada objekta bo klasična kontaktna izolacijska fasada, debelione 20 cm.  

V objektu bo 22 stanovanj. Vsa stanovanja bodo imela lože, vsem pripada tudi shramba v mansardi. V kleti objekta bo 21 parkirnih mest. Vse etaže bodo med seboj povezane s stopniščem in dvigalom, tako da bo omogočen tudi neoviran dostop do vseh stanovanj in kleti osebam na invalidskih vozičkih.

V kleti bo poleg garaž tudi kolesarnica in tehnični prostor.

Pri glavnem vhodu v objekt bo vetrolov z domofoni in poštnimi nabiralniki. Iz vetrolova bo dostop na vezni hodnik, stopnišče in dvigalo. Tlak je granitores. Tlak shramb v mansardi bo keramika, tlak kleti je kvarz.

Objekt bo priključen na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.

Ogrevanje stanovanj bo talno preko monoblok toplotne črpalke sistema zrak-voda. Prezračevanje bo naravno ali preko ventilatorskega sistema z vgrajenim timerjem.

Vgrajena bodo pvc okna z zunanjimi žaluzijami na električni pogon. Vhodna vrata bodo protivlomna, notranja vrata bodo iz kvalitetnega furnirja. Tlak v stanovanjih bo parket, v kopalnici pa keramika.  V ložah bo po tleh keramika odporna na zmrzal.

Zagotovite si stanovanje in nas pokličite na gsm 041 654 118 ali nam pišite na ana@dual.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa postavljena vprašanja ter pomagali in svetovali pri postopku nakupa željenega stanovanja.

 

 

 

 

 

 

 

Ana Mozetič
GSM:
+386 41 654 118
ana@dual.si

Kontaktni obrazec

Vaših podatkov ne hranimo, ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.